Oldalak

2014. február 28., péntek

Íme a 14 leggyakoribb Facebook-felhasználó típus



A közösségi oldalak alaposan beszippantották a világot, és amikor ennyi ember egy ekkora helyre tömörül, nehéz nem észre venni a sztereotípiákat. Tutira neked is megvannak azok az ismerősök, akikre illenek a leírások - vagy éppen saját magadat véled felfedezni bennük. :)
1. A creeper
Folyamatosan mások (főleg az exek...) profilját nézegetni, abban reménykedve, hogy megnyugodhat, mert látja, hogy a másik csak szenved. Aztán persze jön a kiakadás, ha az illető pont, hogy boldog...Vagy más esetben a kiszemelt után kajtat titokban leskelődve.
2. A sunyi hencegő
Folyamatosan tudatja a világgal, hogy neki mennyire szuper az élete, de mindezt úgy, mintha nem is ez lenne a szándéka. "Mostantól hiszek a csodákban!" - ha ilyen jellegű felkiáltásokkal posztolgat, tuti, hogy vele van dolgod.
3. A kérkedő
Nem is próbálja rejtegetni, hogy azt gondolja: neki van a legszuperebb élete a világon, te meg csak fetrengj az önsajnálatban, amiért nem tudsz évente ötször kéthetes nyaralásokra menni.
4. A megmondó ember
Mindig mindenről megvan a véleménye, ezt pedig feltétlenül meg kell osztania az ismerőseivel. Az se baj, ha nem is ért az adott témához, akkor is ki fogja fejteni az összes gondolatát.
5. Az önreklámozó
A posztjainak 80%-a valamit - leginkább saját magát - reklámozza. Ilyen projektje van, olyan edzést fejezett be, amolyan dalt írt, amit azonnal nézz meg youtube-on. Azonnal.
6. A lúzer
Mindig feltöri valaki a fiókját, és egyébként sem nagyon érti, hogy mi van. De azért lelkes.
7. Az önimádó
Selfie-k selfie-k után, néha egy-egy magvas mély gondolat kinyilvánításával megfűszerezve. De inkább csak selfie-k. Jó sok.
8. A mélyen érző
Mindig depis, mindig szomorú, ezt pedig úgy teszi nyilvánvalóvá, hogy szívszaggató dalokat és idézeteket posztol.
9. Az állat-őrült
Nem telik el úgy nap, hogy ne ossza meg a netes celebállatok legújabb posztjait, vagy fotót a saját kedvenceiről, vagy mindenféle petíció aláírására való ösztönzést az ezer lájkolt állatvédő szervezettől.
10. A szülők
Nagyon kúlak akarnak lenni - néha sikerül is. De inkább csak nem.
11. A játékos
Kit érdekelnek a barátok? az ismerősök csak arra kellenek, hogy életeket és ajándékokat küldjenek a Farmville-en meg a Candy Crush Sagában.
12. A troll
Elkerülhetetlenek, de legalább néha tényleg viccesek. Feltéve ha épp nem téged szívatnak...
13. A hősszerelmes
"Kicsimmel", "Szerelmemmel", "Annyira szeretlek, Édesem!" Legyenek boldogok, tényleg, de ezt hagyják abba. Most.
14. A tudósító
Nem kell híradót nézned - ő úgyis mindig kiírja, mi a helyzet a nagyvilágban.

Forrás: http://neon.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése