Oldalak

2014. április 30., szerda

Megvannak a Star Wars VII szereplői!





Megvannak a Star Wars VII szereplői! - John Boyega - az Idegen arcok (Attack the Block) című akció-vígjátékkal vált híressé, ahol földönkívüli szörnyeket aprított a haverjaival London külvárosában.



John Boyega - az Idegen arcok (Attack the Block) című akció-vígjátékkal vált híressé, ahol földönkívüli szörnyeket aprított a haverjaival London külvárosában. 



Megvannak a Star Wars VII szereplői! - Daisy Ridley - a fiatal színésznő eddig csak kevésbé ismert filmekben szerepelt. A Star Wars VII jelentheti majd az ugródeszkát számára.

Daisy Ridley - a fiatal színésznő eddig csak kevésbé ismert filmekben szerepelt. A Star Wars VII jelentheti majd az ugródeszkát számára. 

 

Megvannak a Star Wars VII szereplői! - Adam Driver - a Llewyn Davis világa és a Lincoln című filmekben láthattuk. Úgy hírlik, hogy nem a jó oldalon kapott szerepet.

Adam Driver - a Llewyn Davis világa és a Lincoln című filmekben láthattuk. Úgy hírlik, hogy nem a jó oldalon kapott szerepet.




 Megvannak a Star Wars VII szereplői! - Oscar Isaac - a Llewyn Davis világa című film címszerepét játszotta, de a Drive-ban is feltűnt Ryan Gosling mellett. 

Oscar Isaac - a Llewyn Davis világa című film címszerepét játszotta, de a Drive-ban is feltűnt Ryan Gosling mellett. 

 

 

Megvannak a Star Wars VII szereplői! - Andy Serkis - kívácsian várjuk, hogy a Gyűrűk urában Gollamot megformáló színészre milyen szerepet osztanak! 

Andy Serkis - kívácsian várjuk, hogy a Gyűrűk urában Gollamot megformáló színészre milyen szerepet osztanak! 

 

Megvannak a Star Wars VII szereplői! - Domhnall Gleeson - a Harry Potter filmek utolsó két részében Bill Weasley-t alakította. 

Domhnall Gleeson - a Harry Potter filmek utolsó két részében Bill Weasley-t alakította. 

 

Megvannak a Star Wars VII szereplői! - Max von Sydow - legendás színész, aki több mint száz filmben játszott, köztük a Különvéleményben és a Viharszigetben is. 

Max von Sydow - legendás színész, aki több mint száz filmben játszott, köztük a Különvéleményben és a Viharszigetben is. 

 

Megvannak a Star Wars VII szereplői! - Harrison Ford - remek hír, hogy az eredeti Star Wars stáb tagjai közül a legfontosabb színészek kerülnek be az új filmbe is. Például Harrison Ford, azaz Han Solo. 

Harrison Ford - remek hír, hogy az eredeti Star Wars stáb tagjai közül a legfontosabb színészek kerülnek be az új filmbe is. Például Harrison Ford, azaz Han Solo. 

 

Megvannak a Star Wars VII szereplői! - Carrie Fisher - Leia hercegnő.

Carrie Fisher - Leia hercegnő. 

 

Megvannak a Star Wars VII szereplői! - Mark Hamill - Luke Skywalker. 

Mark Hamill - Luke Skywalker. 

 

Megvannak a Star Wars VII szereplői! - Anthony Daniels - a fecsegő tolmács és protokolldroid, C-3PO. 

Anthony Daniels - a fecsegő tolmács és protokolldroid, C-3PO. 

 

Megvannak a Star Wars VII szereplői! - Peter Mayhew - Chewbacca. 

Peter Mayhew - Chewbacca. 

 

Megvannak a Star Wars VII szereplői! - Kenny Baker - R2-D2, az apró droid, aki minden helyzetben jól jön és általában talál valami technikai megoldást. 

Kenny Baker - R2-D2, az apró droid, aki minden helyzetben jól jön és általában talál valami technikai megoldást.

 

 Forrás: http://www.mtv.co.hu