Oldalak

2014. március 31., hétfő

Visszavonul Jennifer Aniston



Jövőre hosszabb szabadságra megy Jennifer Aniston. A színésznő a People-nek elárulta, hogy az idei évben még rengeteg munkája van, hiszen épp három filmen dolgozik egyszerre, ráadásul új házuk körül is rengeteg a teendő, ám miután minden kötelezettségét letudja, legalább egy évre visszavonul. Az is könnyen elképzelhető, hogy esküvőjük szervezésével is abban az időszakban kezd el foglalkozni párjával, Justin Theroux-val, akivel karrierjük miatt kevesebb idejük jutott egymásra az elmúlt időszakban. Reméljük, hogy sikerül majd kipihennie ennek a pörgős időszaknak a fáradalmait.


2014. március 28., péntek

Kórházba került Avicii


Kórházba került Avicii. A népszerű elektronikus zenei producer, polgári nevén Tim Bergling néhány órával azt követően lett rosszul, hogy bezsebelte a Grammy német megfelelőjének, az Echo Music Awards két díját. Ezek egyike a legjobb elektronikus tánczenei előadónak, másik pedig a legjobb dalnak járó elismerés - utóbbit Wake Me Up című számával vívta ki magának a híresség. Egyelőre nem tudni, mi az oka rosszullétének, vagy egyáltalán mi is történt vele pontosan. Mindenesetre reméljük, hamarosan újra rendben lesz.
 


Forrás: http://neon.hu

2014. március 23., vasárnap

Teljesen kiégett Miley Cyrus turnébusza

A család és a technikusok utaztak vele, szerencsére mindenki jól van.




Miley Cyrus már megérkezett az éppen aktuális koncerthelyszínre, családja és a technikai csapat egy része azonban nem volt ilyen szerencsés: a turnébusz, amin utaztak, ugyanis kigyulladt. Miley testvére, Noah Cyrus videón és képen is dokumentálta a teljesen szétégett járművet, majd megnyugtatta az aggódókat: mindenki, aki a buszon volt, idejében ki tudott menekülni. A Bangerz-turné az incidens ellenére folytatódik, bár a szervezők valószínűleg nem számoltak azzal, hogy ilyen hamar buszt kell cserélni...
Miley-nak nem ez az első (viszont az utolsó) buszos balhéja - 2009-ben például árokba borult az egyik turnébusz, akkor sajnálatos módon a szervezőcsapat egyik tagja meg is halt. Miley akkor sem volt a buszon. 

2014. március 11., kedd

Tensor teszt Manny Santiagóval

Manny Santiago egy méretes 50-50 grinddal mutatja be nektek, miért a Tensor a legjobb választás egy kis csúszkáláshoz!


Best Grind. Best Turn. Best Truck.” – áll a Tensor reklámszlogenjében, melyből ezúttal a "Best Grindot" emelte ki Manny Santiago, aki a legkönnyebb tengelyeket gyártó cég legújabb reklámjában egy gap to 50-50 grind segítségével mutatja be nektek, hogyan szuperálnak a MagLight függők csúszás közben!
 
További fotókért és videókért keressétek az Instagramon a @dwindlehungary felhasználót, valamint  a #dwindlehungary hashtaget!